Bu Blogda Ara

12 Kasım 2013 Salı

Tek Doz Dijital: Sosyal Medya'nın Sağlığa Faydaları

 
 
 
Sosyal Medya'nın kötü yanları dışında bir şeylerden bahsedenlerin ne kadar az olduğunu farkettiniz mi? Sosyal Medya'nın aslında ne kadar faydalı olabileceğinin en önemli kanıtlarından biri olan Tek Doz Dijital hakkında bir kaç bilgi aktaracağım.
 
2012 yılı Ekim ayında halen genel yayın yönetmeni ve editörü olan tıp doktoru Sertaç Doğanay tarafından kurulmuş Tek Doz Dijital.
 
Günümüzde sağlık ve ilaç sektörü ile çok daha yakın bir ilişki içerisinde olan sosyal medya, dijital pazarlama ve dijital teknolojiler Tek Doz Dijital'de anlık olarak takip edilebilir ve okuyucularıyla hızlıca bulabilir durumda. Yeni medya'nın gerekleriyle sağlık hizmetlerini başarılı bir şekilde tek potada eriten platform alanında tek olma özelliği gösteriyor.
 
Alanında tek olmasının nedeni ne sadece içeriğinin zengin olması ne de konu ile ilgili güncel  global bilgileri okuyucularına ulaştırmasıdır. Bu alandaki düzenli ve özgün bilgi veren tek Türkçe platformdur. Tek doz dijital,  bu konuda Türkçe bilgiye ihtiyacı olanlar için bulunmaz bir fırsat sunuyor.
 
İçerik oluşumunda, tıp doktorları, akademisyenler, sağlık ve ilaç sektöründen profesyoneller, eczacılar, reklamcılar ve üniversite öğrencilerinin katlıları bulunuyor. Yani bu konuya ilgi duyan herkesin içerinde bir miligram da  olsa katkısı bulunuyor.
 
İçerikten bahsedecek olursak karşımıza 6 ana başlık çıkıyor;
  • Dijital Pazarlama
  • e-hasta
  • İlaç Sektörü
  • Mobil Teknoloji
  • Sosyal Medya
  • Dijital Teknoloji
 
 
 
 
Başlıklardan da anlaşılacağız gibi oldukça geniş bir bilgi havuzuna ulaşabiliyorsunuz.
"Google Ölümsüzlüğün Sırrını Çözecek mi?" "İlaç Mümessilleri Artık Dijital Ortamda" "Anne Baba Adaylarına Apple’dan 12 Mobil Uygulama", Tek Doz Dijital'de karşınıza çıkacak yazılardan sadece bir kaçı.
 
Bumerang Blog Ödülleri'nde "En Uzman Blog" kategorisinde finale kalan Tek Doz Dijital zengin içeriği ve konusundaki uzmanlığı ile ödülü de alacak gibi gözüküyor.  
 
Tek Doz Dijital hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için;
 
Tek Doz Dijital Web
 
Tek Doz Dijital Twitter
 
Tek Doz Dijital Facebook
 
Dijital ve sağlıklı günler...
 
Sevgiler,
 
Serhat Öz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder