Bu Blogda Ara

28 Aralık 2013 Cumartesi

Cem Yılmaz'lı Reklamlar


SOZyal 'de Efsane Reklamlar yazısını yazarken bu yazı için bir şeyler toparlamak aklıma gelmişti. Kristal Elma'da gösterilen efsane reklamaları izlerken farkettim ki nerdeyse her 4 efsane reklamdan biri Cem Yılmaz'a ait.

Reklamlarında Cem Yılmaz'ın oynaması kuşkusuz bir markanın başına gelebilecek en iyi şeylerden biri. 'Celebrity' kullanımı markalar için ne kadar önemliyse bu ünlü kişinin Cem Yılmaz olması önemi bir kat daha arttırıyor.

Cem Yılmaz şimdiye kadar akaryakıt, cips, telekominikasyon ve bankacılık gibi bir çok sektörde marka yüzü oldu ve oynadığı reklamların hemen hepsi hala zihnimizde ve gülerek izlediğimiz reklamlar olarak yaşıyor.

Şimdi Cem Yılmaz'yı gördüğümüz reklamlara göz atalım:

Cem Yılmaz, Opet için bir çok reklam filminde oynadı aşağıdaki videoda hepsini izleyebilirisniz:



Türk Telekom Fiber Optik Reklamı



2001 Yılında Teslim için çektiği reklamlar, Athena ve 'Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasıncılık' efsanedir :)






Doritos reklamları








Panasonic reklamları



Mavi Jeans


Burada paylaştıklarım dışında son dönemde sıkça Bankamatik ve İş Bankası reklamlarını da görüyoruz. Bunlar hali hazırda TV kanallarında gösterildiği için buraya eklemek istemedim. Tabii yukarıda izlediklerini dışında kalan en az bunlar kadar güzel reklamları var. 

Özetlersek reklamveren için Cem Yılmaz'ın marka yüzü olarak kullanılmasının yıllarca süren bir etkisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu nedenle neden bu kadar fazla seçildiğini anlamak güç değil :)

Cem Yılmaz ile gülmeye devam edeceğiz gibi duruyor hadi bakalım :)

Sevgiler,

Serhat Öz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder