Bu Blogda Ara

16 Ekim 2013 Çarşamba

Ford Spikerlik Hayellerini Gerçekleştiriyor: Acemi Spiker

Bu yazı ilk olarak 04/10/2013 tarihinde imcyeditepe.blogspot.com sayfasında yayımlanmıştır.
Futbol kuşkusuz dünyanın en çok sevilen ve seyredilen sporu. Bu sporun en büyük sahnesi ise tartışmasız "Şampiyonlar Ligi". Şampiyonlar Ligi'nin uzun yıllardır sponsor olan Ford, bu sene devler sahnesi için eğlenceli bir kampanya başlattı.
TV ekranlarında futbol izlememin, bu heyecanı yaşamanın belkide en önemli etmenlerinden biri spor spikerleridir. Bir futbol maçı izlerken "Bu spikerin yerinde ben olsam..." diyenler mutlaka olmuştur. Ford Türkiye bu şansı tüm Facebook kullanıcılarına sağlıyor.

Facebook üzerinden başlatılan kampanyanın ismi Acemi Spiker. Bir uygulama şeklinde furbolseverlere sunulan Acemi Spiker ile Şampiyonlar Ligi'ndeki atılmış unutulmaz gollerin videolarını seslendirme imkanı sunuluyor.
Sabri Ugan başkanlığındaki jüri tarafından değerlendirilecek videoların sahipleri çok değerli ödüller kazanacaklar. Maçları en iyi anlatan ilk 3 kişi 6 Kasım tarihinde Barcelona'da oynacak olan Barcelona - Milan maçına gitmek için hak kazanacak. Tüm ulaşım ve konaklama masrafları Ford tarafından karşılanacak.

Yarışmanın 4, 5 ve 6'ncı olan acemi spikerleri ise 23Ekim’de İstanbul’da oynanacak Galatasaray-Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçına çift kişilik bilet kazanacak. 1 Ekim'de başlayan kampanya hala devam ediyor.
Kampanya sadece bu ödüllerle sınırlı değil.  Kampanyanın 13 Ekim’de başlayacak olan 2. döneminde, Acemi Spikerler, 27 Kasım’da oynanacak Real Madrid - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını, Madrid’de izlemek için yarışacaklar. Tabii ki ulaşım ve konaklama yine Ford tarafından karşılanacak.
5 Kasım'da ise kampanyanın üçüncü dönemi başlıyor. Futbolseverler 10 Aralık’ta Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray - Juventus Şampiyonlar Ligi mücadelesini, Champions Club ayrıcalığı ile izlemek için anlatacak.  

Acemi Spiker uygulaması 28 Kasım’da sona eriyor.
Şampiyonlar liginin efsanevi gollerini tekrar hatırlamak, bu heyecanı kendi sesiniz ile anlatmak ve bu üst düzey şampiyonlar ligi mücadelerini canlı izlemek için Ford Türkiye Facebook sayfasını ziyaret edip Acemi Spiker uygulamasına girmeniz yeterli. Uygulama bu adresten ulaşabilirsiniz: http://bit.ly/AcemiSpikerF
Kampayanın twitter hashtag'i ise: #AcemiSpiker
Devler sahnesi için spikerlik meziyetlerini sergileyecek herkese şimdiden başarılar...
Sevgiler,
Serhat Öz

1 yorum:

  1. Merhaba arkadaşlar 2009 model ford focus 1.6 tdci aracım var yağ bakımı yaptırdım full seti bu siteden aldım sizede tavsiye ederim.

    http://www.fordmerkez.com/

    YanıtlaSil